Ambassade van België in Peru
Home Consulaire diensten COVID-19 en de impact op de Ambassade

COVID-19 en de impact op de Ambassade

COVID-19 en de impact op de Ambassade

 

Om een ​​gezonde en veilige omgeving voor bezoekers en werknemers te behouden, en in overeenstemming met de aanbevelingen van lokale autoriteiten, vraagt de Belgische ambassade u de volgende maatregelen te respecteren:

·             U begeeft zich alleen naar de Ambassade als u een afspraak heeft. Deze kan u aanvragen door een mail te sturen naar lima@diplobel.fed.be

·             Als u koorts (37,5°C of meer) heeft of tekenen en symptomen van coronavirus, annuleer dan uw afspraak, KOM NIET NAAR DE AMBASSADE. Zodra u volledig hersteld bent, kunt u een nieuwe afspraak aanvragen.

·             Betreed de ambassade pas op het moment van de afspraak.

·             Draag een beschermend masker. Bezoekers die zonder hun eigen masker arriveren, worden niet toegelaten. Er worden geen maskers verstrekt.

·             Gebruik een alcohol-desinfectiemiddel bij aankomst en voordat u de biometrische apparatuur aanraakt.

·             Respecteer de sociale afstand (1,5 m).

·             Visum aanvragen: Om lange wachtrijen te vermijden, worden documenten NIET gecontroleerd bij de receptie. Bereid uw dossier zorgvuldig voor volgens de lijst met vereiste documenten en in dezelfde volgorde. Let op: ook voor het afgeven en ophalen van documenten dient u een afspraak te maken. 

Uw begrip en medewerking wordt zeer gewaardeerd.